Hua Hin

Efter rundrejsen var det skønt at komme til hyggelige Hua Hin - jeg var der også for 3 år siden i forbindelse med Vietnam rundrejse.

På billedet ses den kongelige ventesal på Hua Hun banegård.

Orientekspressen stopper her en gang hver 14. dag
De 5 dage i Hua Hin gik hurtigt idet jeg var ved Saga skrædderen og få syet tøj, ved Time Optic og få et par læsebriller samt flere gange til massage hos de meget dygtige Sa-bai massører. Derudover er der mange butikker og flere markeder.
Jeg boede på hotel Hilton i Hua Hin, som var et virkeligt godt valg. Det ligger lige ud til havet, har alle faciliteter og ligger midt i byen i gå afstand til alt.

Thailands dronning Sirikit holdt i øvrigt selskab i restauranten på 17. etage mens jeg boede på hotellet. En aften jeg kom hjem fra byen var den røde løber rullet ud og der stod pressefotografer. Lidt efter kom limousiner med dronningen og gæster. Ærgerligt nok lå fotografiapparatet på mit værelse.

Som det kan ses har hotellet et flot pool område og efter det er hotellets egen strand.
Solsengene er frie at bruge for hotellets beboere og man kan ikke blokere i længere tid, idet hvis en seng ikke har været brugt i en time fjernere personalet håndklædet.
Hotellet har eget bryggeri, Her kan man drikke alverdens øl og spise. Der er levende underholdning hver aften fra 9.45
Her er værtinden på den lille familiedrevne restaurant jeg spiste middag på hver aften. Jeg spiste der også da jeg var her for tre år siden. Der er utroligt hyggelig da den ligger på en bro ud over vandet og værtinde og personale gør alt for at tale med og hygge om gæsterne
Her hotellets harpespiller i receptionen da vi skulle hjem - det lød utroligt godt.
Det var Thailand for denne gang - jeg tror jeg kommer igen. Der er et eller andet fascinerende ved folket og landet.
Thai Rundrejse  Bangkok  Holgers Rejser